top of page
Go2Sure_logo kopie.png

Het bedrijf achter de software

Iedere dag zijn we bezig met onze software nog innovatiever, mooier en beter te maken. Ook ons klantenbestand blijft hard groeien. Om deze groei en ontwikkeling aan te kunnen, zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. 

Ontdek onze vacatures en carrière mogelijkheden.

Vacatures

f1dcf1d0-735c-413c-b75f-b7a028c71d2b.jpg

Front-end Developer

36u - 40u

Hengelo (OV) - hybride 

Shared Office_edited.jpg

Front-end Developer

36u - 40u

Hengelo (OV) - hybride 

Software programmeur

Back-end Developer

32u - 40u

Hengelo (OV) - hybride 

Hotline Consultant_edited.jpg

Helpdesk medewerker

20u

Hengelo (OV) 

Online vergadering

30u - 40u

Hengelo (OV) 

Helpdesk medewerker

Software programmeur

Online Marketeer

20u

Hengelo (OV) - hybride 

Over Go2Sure

Met een klein maar hecht team werken we aan de meest innovatieve risicomanagement en compliance software. Vanaf ons kantoor in Hengelo (OV), en vanaf onze klantlocaties verspreid over heel Nederland.

Onze software wordt ingezet in de bouwsector (bouw- en woningtoezichten, veiligheidsregio’s, verzekeraars, aannemers en adviesbureaus), in de arbo-veiligheidssector (arbodiensten, ziekenhuizen en arbo-adviesbureaus)  en in de sportsector (bonden en overige sportorganisaties). 

Als  erkend leerbedrijf werken wij regelmatig samen het ROC van Twente. We werken ook nauw samen met Universiteit Twente, het Saxion en andere kennisinstellingen.

De laatste jaren zijn we regelmatig in het nieuws geweest vanwege onze innovatieve oplossingen (KVK innovatie top 100, InnovateGo Provincie Overijssel, Sportinnovator ministerie VWS en Next Icon 2022 zijn hier voorbeelden van). 

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Go2Sure als werkgever

Successen maak je samen en vier je ook samen. Als werkgever hecht Go2Sure er veel waarde aan dat het hele team hierin deelt. De gemoedelijke Twentse cultuur is ook voelbaar aanwezig op het in Hengelo Overijssel gevestigde kantoor. Regelmatig wordt er een broodje gehaald en klinkt er gelach bij de koffie automaat. Klanten zijn altijd welkom voor een bakkie.

Tegelijkertijd is Go2Sure ISO-gecertificeerd en wordt de kwaliteit en correctheid van werkzaamheden zeer serieus genomen. Er is een open cultuur waarin medewerkers elkaar op respectvolle wijze aanspreken. Klantgerichtheid is daarbij van groot belang. Resultaatgerichtheid en heldere communicatie zijn key.

 

Het team is goed op de hoogte wat er speelt en helpt elkaar onderling. Deze mix van gezelligheid, correctheid, kwaliteit en professionaliteit zet Go2Sure al jaren achter elkaar als innovatief bedrijf neer.

 

Het team van Go2Sure wil graag uitbreiden. Kom jij ons team versterken?

Enkele van onze klanten

Logo_gemeente_Den_Haag (1)_edited.jpg
VodafoneZiggo_logo_edited.png
unnamed_edited.jpg
ZGT Logo_edited.png
Kingspan Light & Air_ logo_edited.jpg

Solliciteren

Upload bestand (max.15MB)

Bedankt voor uw inzending! We proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

bottom of page